Innerlijke wijsheid intuïtie als kompas

Ingrid van Arendonk coacht de ontwikkeling intuïtief bewustzijn.

Dit is helpend voor iedereen:

  • die op een overgang staat in het leven, wil veranderen en nog niet weet wat of hoe verder
  • die persoonlijk of professioneel een bijdrage wil leveren aan een vruchtbaar leefklimaat
  • die als pionier naar de toekomst kijkt en nieuwe wegen wil gaan

Het is een praktische manier van coachen, waarbij je afstemt op wie je in essentie bent en wat jou aanspreekt: Transformational Presence Leadership Coaching.

Je vindt in jezelf uit wat jouw huidige mogelijkheden en grenzen zijn. Er is aandacht voor de manier waarop jij in de wereld staat en wat jij kunt veranderen. Met gerichte oefeningen leer je op verschillende niveaus van bewustzijn luisteren naar innerlijke wijsheid en beweging. In verbinding met jezelf en de wereld om je heen voelt en ervaar je waar vitale energie naar toe wil bewegen. Je wordt bewust van vruchtbare verbindingen en ontdekt nieuwe creatieve mogelijkheden.

Op eigen wijze vind je uit hoe jij hart en zielenwens kunt gaan vormgeven. Iedere sessie levert je tenminste één concrete stap voorwaarts.

Afhankelijk van jouw vraag en het gewenste doel wordt de duur en de vorm van het coachtraject bepaald. Dit wordt tijdens het intakegesprek besproken.

Vanuit Transformational Presence Leadership Coaching help ik ook teams die vast gelopen zijn of last hebben van werkdruk.

Ik ben opgeleid door Alan Seale, zie voor meer informatie The Center for Transformational Presence.

Presence

is de manier waarop iemand in de wereld staat; het is het geheel van alles wat we zijn en doen. Het bepaalt onze emoties, onze keuzes, ons gedrag, en daarmee dus onze toekomst. Hoe meer iemand authentiek, dynamisch en oprecht leeft in zijn of haar presence, des te meer zal die persoon een positieve transformatie van zichzelf en zijn omgeving bewerkstelligen.

Transformational Presence

gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het is de manier waarop we afgestemd zijn op wie we in essentie zijn, en op wat het doel van ons leven is. Het brengt ons in contact met ons groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in een mens naar boven, en verbindt hem met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden.

Meer weten?

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op via e-mail info@haptonomie-coaching.nl