Ingrid van Arendonk in essentie is alles energie

Ik ben in 2008 in Rotterdam met veel plezier gestart met De Tweede Verdieping, praktijk voor haptonomie, coaching en training. Deze naam heeft meerdere betekenissen voor mij. Niet alleen bevindt mijn praktijk zich letterlijk op de tweede verdieping van het Gezondheidscentrum DWL- De Esch, ook heb ik mij tot doel gesteld mensen te helpen bij verdere verdieping van hun leven om welzijn te verbeteren.

Ik werk vanuit de visie dat alles met elkaar in verbinding is.

Muziek, levenslust en natuurlijk meebewegen in het ritme van de seizoenen zijn diep geworteld in mijn oorsprong. Geboren als pioniersdochter in de Zuidelijke IJsselmeer Polders, tegenwoordig Flevoland genaamd, liep ik als kind over de zeebodem, vol verborgen schatten en gezonken schepen uit het verleden. Om me heen voelde ik alle ruimte voor toekomst en was er altijd horizon.

Na mijn studie Fysiotherapie, Haptonomie, Haptotherapie, Coaching en Counseling, ben ik vanaf 2011 verder geschoold in Systemisch fenomenologisch werk, Grensbewustzijnsontwikkeling, Muziek en Transformationeel Presence.

Mijn rijke ervaring als mens, therapeut, teamleider, communicatietrainer en coach in diverse organisaties en levensfasen helpt om hulpvragen vanuit verschillende perspectieven te benaderen.

Samen werken we aan de grens, zijn we stil en luisteren we naar dat wat zich écht wil tonen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Wat raakt je? Waar beweeg je naar toe? Waar beweeg je van weg? In dialoog gaan we gezamenlijk op zoek naar patronen, grenzen en nieuwe mogelijkheden.

Je bent van harte welkom bij De Tweede Verdieping voor persoonlijke kennismaking.

Ingrid van Arendonk