Ingrid van Arendonk de Tweede Verdieping

Met veel plezier ben ik in 2008 gestart met De Tweede Verdieping, praktijk voor haptonomie, coaching en training in Rotterdam. Deze naam heeft meerdere betekenissen voor mij. Niet alleen bevindt mijn praktijk zich letterlijk op de tweede verdieping van het Gezondheidscentrum DWL- De Esch. Ook heb ik mij tot doel gesteld mensen te helpen bij verdere verdieping van hun leven om welzijn en gemeenschapszin te verbeteren.

Na mijn opleidingen Fysiotherapie, Haptotherapie en Coaching en Counseling, heb ik mij de laatste jaren gericht op systemisch werk en transformationeel leiderschap. Ik werk vanuit de visie dat alles met elkaar in verbinding is. Natuurlijke bewegingen en het logische ritme van de natuur zijn voor mij belangrijke inspiratiebronnen.

Mijn ruime ervaring als therapeut, teamleider, communicatietrainer en coach in diverse organisaties helpt om hulpvragen vanuit verschillende perspectieven te benaderen. Ik combineer kennis en vaardigheden vanuit de coaching en haptonomie met elkaar.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Wat raakt? Waar beweeg je naar toe? Waar beweeg je van weg? In dialoog gaan we gezamenlijk op zoek naar patronen, grenzen en mogelijkheden.

Je bent van harte welkom bij De Tweede Verdieping voor verdere kennismaking.

Ingrid van Arendonk