Ingrid van Arendonk in essentie is alles energie

In Rotterdam ben ik in 2008 met veel plezier gestart met De Tweede Verdieping, praktijk voor haptonomie, coaching en training. Deze naam heeft meerdere betekenissen voor mij. Niet alleen bevindt mijn praktijk zich letterlijk op de tweede verdieping van het Gezondheidscentrum DWL- De Esch, ook heb ik mij tot doel gesteld mensen te helpen bij verdere verdieping van hun leven om welzijn te verbeteren.

Ik werk vanuit de visie dat alles met elkaar in verbinding is. Muziek, natuurlijk bewegen en het logische ritme van seizoenen zijn mijn oorspronkelijke inspiratiebronnen.

Na mijn opleidingen Fysiotherapie, Haptotherapie, Coaching en Counseling bij https://europeesinstituut.nl, ben ik vanaf 2011 verder geschoold in systemisch werk, grensbewustzijnsontwikkeling, muziek en transformationeel leiderschap.

Mijn rijke ervaring als therapeut, teamleider, communicatietrainer en coach in diverse levensgebieden en organisaties helpt om hulpvragen vanuit verschillende perspectieven te benaderen.

Ik combineer kennis en vaardigheden vanuit coaching, haptonomie en (kinder)fysiotherapie met elkaar. Graag maak ik speelruimte voor klank en stem en luister naar dat wat zich écht wil tonen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Wat raakt je? Waar beweeg je naar toe? Waar beweeg je van weg? In dialoog gaan we gezamenlijk op zoek naar patronen, grenzen en nieuwe mogelijkheden.

Je bent van harte welkom bij De Tweede Verdieping voor verdere kennismaking.

Ingrid van Arendonk