Vitaal bewustzijn - je lichaam als kompas

IK-GRENS BEWUSTZIJN IN VITAAL PERSPECTIEF is persoonsgerichte 8 weekse Self Boundary Awareness Training voor professionals in onderwijs, gezondheidszorg en training / coaching.

 

  • Data: 12, 19, 26 maart, 2, 9, 16, 23, 30 april (dinsdag)
  • Tijd: 15.30 – 17.30 u.
  • Lokatie: De Tweede Verdieping

In deze training verdiep je jezelf stap voor stap in de eigen persoonlijke binnenwereld van gevoelens, ervaringen, beelden, opvattingen, gedachten en verantwoordelijkheden. Je staat stil bij jouw dromen, wensen, grenzen en mogelijkheden.

Je verkent en ervaart hoe patronen in gevoelens, gedachten en  gedrag je kunnen helpen of belemmeren in groei en ontwikkeling. Gaandeweg ontdek je vanuit je zelf de waarde van ik-grens bewustzijn en je lichaam als kompas.

Je leert de betekenis van je eigen levensloop beter kennen tijdens deze 8 weken. Je krijgt vele handreikingen waarmee je jezelf en anderen kunt inspireren om een vitaal bewustzijn in relaties te ontwikkelen. Samen kom je verder. Samen zet je de toon. Je leert grenzen stellen met compassie.

Na afloop van de training heb je praktische tools om jezelf te monitoren in energiebalans en persoonlijke veerkracht. Je bent ik-grens bewust. Met zelf regie en inzicht ontwikkel je verder. Je ervaart vitaliteit, heldere communicatie en samen leef-werkgeluk.

 

De training is geschikt voor iedereen die zich verder wil verdiepen in persoonlijke ruimte, grenzen en (familie/werk) relaties. Het doel is helderheid, vitaliteit en veerkracht ontwikkelen.

Het programma bestaat uit acht wekelijkse groepssessies. Hierbij krijg je huiswerkoefeningen om dagelijks 20 minuten te doen.

Voor meer informatie, mail: De Tweede Verdieping, een vitaal perspectief.

Ingrid van Arendonk is in 2014 – 2016 opgeleid en gecertificeerd door Nick Blaser, grondlegger van het Ik-grens bewustzijn model. Ingrid heeft afgelopen jaren met verschillende doelgroepen ervaring opgebouwd. In samenwerking met Nick Blaser en het Instituut voor Gezondheid van Hogeschool Rotterdam onderzoekt Ingrid in hoeverre het gebruik van de tuinmetafoor van de ik-grens methode als een zelf monitoringstool voor studenten en docenten kan bijdragen aan het verbeteren van welzijn en communicatie over welzijn binnen het hoger beroepsonderwijs.

Meer weten?

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op via e-mail info@haptonomie-coaching.nl