Ontvouwen bewust worden in vitaal perspectief

De 8 weekse Self Boundary Awareness Training versterkt het bewust worden in vitaal perspectief.

Je leert grenzen stellen met compassie. Je verdiept je in  jouw persoonlijke binnen-wereld en staat stil bij het contact met anderen en de wereld om je heen. Je leert gedragspatronen, oorspronkelijke gevoelens en gedachten duidelijk te plaatsen.

Mentaal leer je jezelf beter kennen. Fysiek wordt je meer bewust van automatische reacties en ontdek je hoe je diepere drijfveren een gewenste richting en vorm kunt geeft.

Na afloop van de training weet je beter wie jij zelf bent, wat je wilt en hoe je doet

De training is geschikt voor iedereen die zich verder wil verdiepen in persoonlijke ruimte, grenzen en (familie/werk) relaties. Het doel is helderheid, vitaliteit en veerkracht ontwikkelen.

Het programma bestaat uit acht wekelijkse sessies. Hiernaast krijg je huiswerkoefeningen om dagelijks 20 minuten te doen.

Voor professionals in zorg en onderwijs verzorg ik Body & Boundary Awareness Trainingen op maat. Energie en stressmanagement, omgaan met cultuurverandering en spanningen op de werkvloer zijn bijvoorbeeld thema’s die het gezamenlijke vertrekpunt kunnen zijn.

Ik ben opgeleid en gecertificeerd door Nick Blaser, grondlegger van het Ik-grens bewustzijn model, zie ook de nederlandse site van Ik-grens bewustzijn.

Meer weten?

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op via e-mail info@haptonomie-coaching.nl