Vitaal bewustzijn ken je grenzen

Vitaal bewustzijn ontwikkelen in systemisch perspectief is een  persoonsgerichte 8 weekse Self Boundary Awareness Training (SBAT) op maat.

In deze training verdiepen we ons stap voor stap in de onzichtbare binnenwereld van persoonlijke gevoelens, ervaringen, beelden, opvattingen, gedachten en verantwoordelijkheden. Je staat stil bij jouw dromen, wensen, grenzen en mogelijkheden. Je ervaart en ontdekt hoe oorspronkelijke gevoelens, gedragspatronen en opdrachten je kunnen belemmeren in groei en ontwikkeling. Gaandeweg ontdek je hoe je zelf ruimte kunt maken om tot gewenste expressie te komen.

Je leert jezelf mentaal tijdens deze 8 weken beter kennen. Fysiek word je meer bewust van automatische reacties en patronen.

Na afloop van de training weet je zelf energiebalans en persoonlijke veerkracht vitaal te houden. Je hebt geleerd om fijnzinnig te luisteren het samenspel van lichaam, geest en omgeving. Je weet beter wie jij zelf bent, wat je wilt en hoe je doet.

De training is geschikt voor iedereen die zich verder wil verdiepen in persoonlijke ruimte, grenzen en (familie/werk) relaties. Het doel is helderheid, vitaliteit en veerkracht ontwikkelen.

Het programma bestaat uit acht wekelijkse sessies. Hiernaast krijg je huiswerkoefeningen om dagelijks 20 minuten te doen.

Voor meer informatie, mail: De Tweede Verdieping, een vitaal perspectief.

Ingrid van Arendonk is in 2014- 2016 opgeleid en gecertificeerd door Nick Blaser, grondlegger van het Ik-grens bewustzijn model, zie ook de nederlandse site van Ik-grens bewustzijn.

In samenwerking met diverse professionals verzorgt Ingrid van Arendonk de verdiepende training SYSTEMISCH WERKEN MET ENERGIE. In deze training komt de synergie vanuit Haptonomie, Systemisch Interveniëren, Transformatial Presence en Ik-grensbewustzijn tot leven. Je leert stap voor stap meer te vertrouwen op intuïtie, de wijsheid van het lichaam en mentale afstemming in co-creatie. Met elkaar leer je leren. Je verdiept in dialoog en maakt contact met de verschillende werelden in en om je heen.

Voor meer informatie, mail: De Tweede Verdieping, een vitaal perspectief.

Voor professionals in zorg en onderwijs verzorgt Ingrid Body & Boundary Awareness Trainingen op maat. Energie en stressmanagement, omgaan met cultuurverandering en spanningen op de werkvloer zijn bijvoorbeeld thema’s die het gezamenlijke vertrekpunt kunnen zijn.

Voor meer informatie, mail:  De Tweede Verdieping, een vitaal perspectief

Meer weten?

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op via e-mail info@haptonomie-coaching.nl