Natuurlijk leiderschap doen wat werkt!

Natuurlijk leiderschap training (Transformational Presence Leadership Training) geeft in 6 sessies een stevig fundament voor persoonlijk en professioneel leiderschap. Beter in contact met het eigen innerlijk kompas weet je wegen te vinden om diepgaande veranderingen in gewenste richting te bewegen.

Deze training is geschikt voor iedereen:

  • die persoonlijk of professioneel een bijdrage wil leveren aan een samenleving in balans.
  • die op een kruispunt staat in het leven en nog niet weet hoe verder te gaan
  • die bewust naar de toekomst kijkt en nieuwe wegen wil gaan

Het is een praktische training waarbij je afstemt op wie je in essentie bent en wat je wilt doen met je leven. Je staat stil bij jouw eigen manier waarop je in de wereld staat en geeft aandacht aan wat je wilt veranderen. Met gerichte oefeningen en intuïtie voel je de energie die nodig is om tot aktie te komen. Je gaat ontdekken en doen wat werkt.

Iedere sessie wordt afgerond met één concrete stap voorwaarts. In de loop van 6 tot 8 weken heb je een wezenlijke verandering uit jezelf op gang gebracht.

De training wordt individueel en voor teams aangeboden.

Ik ben opgeleid door Alan Seale, zie voor meer informatie The Center for Transformational Presence.

Presence

is de manier waarop iemand in de wereld staat; het is het geheel van alles wat we zijn en doen. Het bepaalt onze emoties, onze keuzes, ons gedrag, en daarmee dus onze toekomst. Hoe meer iemand authentiek, dynamisch en oprecht leeft in zijn of haar presence, des te meer zal die persoon een positieve transformatie van zichzelf en zijn omgeving bewerkstelligen.

Transformational Presence

gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het is de manier waarop we afgestemd zijn op wie we in essentie zijn, en op wat het doel van ons leven is. Het brengt ons in contact met ons groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in een mens naar boven, en verbindt hem met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden.

Meer weten?

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op via e-mail info@haptonomie-coaching.nl