In co-creatie vormgeven samen kom je verder

De Transformational Presence Training ‘DURF TE DROMEN geeft je in 8 sessies een stevig fundament voor innerlijk leiderschap en persoonlijke groei. Je versterkt het contact met universele wijsheid en weet wegen te vinden om diepgaande veranderingen in gang te zetten. Je ontdekt hoe je energiebalans en persoonlijke veerkracht kunt behouden, ook in tijden van spanning en onrust.

Je leert stap voor stap meer te vertrouwen op je innerlijke kompas. In samenspel met jezelf, de ander en de wereld om je heen ontdek je zelf een gewenste richting vorm te geven.

Deze training is geschikt voor iedereen:

  • die persoonlijk of professioneel een bijdrage wil leveren aan een samenleving in balans.
  • die op een kruispunt staat in het leven en nog niet weet hoe verder te gaan
  • die bewust naar de toekomst kijkt en nieuwe wegen wil gaan

Het is een praktische training waarbij je afstemt op wie je in essentie bent en wat je wilt doen met je leven. Je staat stil bij jouw eigen manier waarop je in de wereld staat en geeft aandacht aan wat je wilt veranderen. Met gerichte oefeningen en intuïtie voel je de energie die nodig is om tot aktie te komen. Je gaat ontdekken en doen wat werkt.

Iedere sessie wordt afgerond met één concrete stap voorwaarts. In de loop van een seizoen heb je een wezenlijke verandering uit jezelf op gang gebracht.

De training wordt individueel en op maat voor teamwork aangeboden.

Aanmelden en meer informatie via: De Tweede Verdieping, een vitaal perspectief

Ingrid van Arendonk is opgeleid door Alan Seale, zie voor meer informatie The Center for Transformational Presence

Presence

is de manier waarop iemand in de wereld staat; het is het geheel van alles wat we zijn en doen. Het bepaalt onze emoties, onze keuzes, ons gedrag, en daarmee dus onze toekomst. Hoe meer iemand authentiek, dynamisch en oprecht leeft in zijn of haar presence, des te meer zal die persoon een positieve transformatie van zichzelf en zijn omgeving bewerkstelligen.

Transformational Presence

gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het is de manier waarop we afgestemd zijn op wie we in essentie zijn, en op wat het doel van ons leven is. Het brengt ons in contact met ons groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in een mens naar boven, en verbindt hem met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden.

Meer weten?

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op via e-mail info@haptonomie-coaching.nl