Zingend de dag tegemoet start to sing

Wil je kennismaken met de helende kracht van jouw verborgen levende klanken?

Vraag Ingrid van Arendonk naar individuele sessies met geleide zangmeditaties.

Voor meer informatie bel of mail: De Tweede Verdieping, body living sound.

 

TIP! 

START TO SING – dé 6 weekse body and sound training

  • vanaf maandag 31 juli 2023 van 8.00 tot 8.45 uur

Doe mee vanuit huis of zoek een andere fijne plek om de dag goed te beginnen. Ervaar of zingen voor jou werkt en help jezelf verder te ontplooien.

Ontdek aan den lijve wat deze 6 weekse zomer training “Body and Sound” voor jou persoonlijk betekent. Leer hoe je zelf jouw persoonlijke energiebalans, veerkracht en stemming kunt beïnvloeden. In deze training zingen we Kharaj*, een Indiase klassieke zang oefening waarbij met verschillende klinkers lange tonen gezongen worden. De oefening is eenvoudig aan te leren en geeft naast een positief effect op de longen ook ontspanning en rust.

Je leert in deze 6-weekse training @home verschillende lichaamsoefeningen vanuit Tao healing en Somatics in samenzang met Kharaj. Het geheel ondersteunt je in het bewust “zijn” in je lichaam en geest.

Voorafgaande aan de training vindt een persoonlijk start-gesprek plaats.

Lokatie: De Tweede Verdieping / via Zoom

Data: 31 juli,  7,14,21,28 augustus, 4 september 2023 (maandagen)

Tijd: 8.00 – 8.45 uur

Aanmelden en meer informatie: bel Ingrid van Arendonk (06 19228524) of mail De Tweede Verdieping, een vitaal perspectief.

 
 
(*) Kharaj zangoefeningen:
 

Samen met het Instituut voor Gezondheidszorg van de Hogeschool Rotterdam onderzoeken Marianne Svasek en Ingrid van Arendonk de effecten van Indiase klassieke zangoefeningen bij mensen met vermoeidheid na covid en kanker en bij chronische aandoeningen: ‘Zingend je vermoeidheid te lijf!”

 

Voor meer informatie: via Ingrid van Arendonk (06 19228524) of mail De Tweede Verdieping, een vitaal perspectief.

Ingrid van Arendonk is geregistreerd GZ-HAPTOTHERAPEUT en IK-GRENSBEWUSTZIJN TRAINER & COACH . Hiernaast is zij mede opgeleid bij de EnergyControlAcademy, Heartmath benelux, diverse leermeesters in de 0osterse geneeskunde en TAO healing en music.

 
 

 

Meer weten?

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op via e-mail info@haptonomie-coaching.nl