Universele Taal elke klank is goud waard

Muziek is een universele taal.  Muziek geeft verbinding met plaatsen waar woorden soms (nog) niet kunnen komen. Het is een rode draad in het leven van alle tijden. 

Ingrid van Arendonk luistert van nature graag naar de muziek van het hart. Uit eigen ervaring weet ze dat dit adembenemend kan zijn. Hoe muziek doorspeelt in het lichaam, persoonlijke levensloop en ontwikkeling kleurt haar professionele werk.

“Music gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and everything.”  (Plato)

Voor verdieping in persoonlijk leven biedt Ingrid van Arendonk diverse “geleide zangmeditaties”

 

“Ik-grens bewustzijn verfijnen met muziek” is een workshop, waarbij je kennis maakt met de tuinmetafoor vanuit de Ik-grens bewustzijns methodiek van Nick Blaser. Je gaat in deze praktische workshop zelf aan den lijve ontdekken en ervaren wat Kharaj, Indiase klassieke zangoefeningen, voor jou kunnen betekenen. Het innerlijke samenspel van body and mind stimuleert jouw persoonlijke zelfherstellend vermogen. Je gaat van nature bewegen naar een gezond en dynamisch evenwicht.

Bewustwording  en persoonlijke ontwikkeling helpen hierbij om uiteenlopende relaties te vitaliseren. Het levert behoud van veerkracht. Het geeft opbouw in reserves en toename van incasseringsvermogen in tijden van ongeluk, aanhoudende klachten en terugkerende stress.

Sessies en workshops worden in samenspraak gevormd en afgestemd op maat aangeboden.

Als deelnemer leer je met compassie fysiek, emotioneel en mentaal afstemmen op jezelf. Je ontdekt hoe je zelf vitaliteit kunt realiseren in relatie met jouw diepste ik, de ander en de wereld in  het hier en nu.

Voor meer informatie, harmonie is het sleutelwoord

of bel Ingrid van Arendonk: 06 19228524 / mail: info@haptonomie-coaching.nl

 
 
 

Meer weten?

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op via e-mail info@haptonomie-coaching.nl